Sateliti i madh rus “Express-AM44”, i cili u nxorr më 18 gusht të vitit të kaluar në orbitë të gabuar rrethtokësore dhe që doli të jetë i papërdorshëm, që nga data 20 mars filloi të ulet dhe të hyjë në atmosferën e planetit.

0Megjithatë, kontrolli ndaj drejtimit të satelitit nuk është humbur dhe shumë shpejt pas hyrjes në shtresat e dendura të atmosferës aparati kozmik do të fundoset në ujërat e Oqeanit Paqësor.