0Policia ka vepruar në mënyrë profesionale dhe korrekte gjatë zhvillimit të mitingjeve e tubimeve të 5 marsit në Moskë, megjithëse një numër protestuesish u përpoqën t’i provokonin policët për të përdorur kundër tyre forcën, deklaroi Kryeministri rus Vladimir Putin.