0Opozita ruse do të shndërrohet në një forcë reale politike, kur të jetë në gjendje të parashtrojë propozime përkatësisht rrugëve të zhvillimit të vendit dhe të provojë efikasitetin, atraktivitetin e tyre, deklaroi të mërkurën Kryeministri rus Vladimir Putin.