Të dielën trupat qeveritare granatuan pozicionet e rebelëve në qytetet El Quseir dhe Rastan. Në të njëjtën kohë ata vazhduan të eliminojnë fortesat e kryengritësve në qytetin Homs.

0Janë shpartalluar tashmë grupet terroriste në dy rajone. Po bëhen të ditura fakte të reja në lidhje me krimet e bëmat e “kryengritësve” - në lagjen Baba Amr (Amro) u gjetën kufomat e 115 qytetarëve të vrarë prej tyre. Shumë rrugë dhe godina janë minuar, prandaj bashkëpunëtorët e Kryqit të Kuq nuk i lejojnë të hyjnë tani për tani në këtë rajon.