Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga 00:00 sipas orës së Moskës në regjim kohe reale (on line) mund t’i ndiqni në site e Radiokompanisë “Zëri i Rusisë”.

http://albanian.ruvr.ru/elections2012_map/

Konti rus Aleksandër Trubeckoi votoi për herë të parë në zgjedhjet presidenciale të Federatës Ruse. Kryetari i Shoqatës “Dialogu franko-rus” erdhi sot në qendrën e votimit të hapur në Paris. “Unë po votoj për herë të parë në zgjedhjet ruse. Për mua është nder i madh të zgjedh kryetarin e ardhshëm të Shtetit Rus”, - tha Aleksandër Trubeckoi.

Rezultatet preliminare të votimit në site e Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” në regjim on line do të fillojnë që nga 21:00 sipas orës së Moskës.