U përcaktua fituesja e konkursit “Miss Rusia - 2012”. Ajo u bë Elizaveta Gollovanova nga qyteti Smolensk.

Fituesja mori një çmim cash prej 100.000 $ dhe një grant për të studiuar në çdo universitet të botës. Ndër obligimet e “Miss Rusia - 2012” për gjithë vitin përfshihen udhëtimet me qëllime bamirësie, përmbushja e misioneve sociale dhe propagandimi i mënyrë së shëndetshme të jetesës.

0Vendi i parë i jep të drejtë asaj të marrë pjesë në konkurset ndërkombëtare, duke përfshirë edhe konkurset “Miss Bota - 2012” dhe “Miss Universe - 2012”.