Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga 00:00 sipas orës së Moskës në regjim kohe reale (on line) mund t’i ndiqni në site e Radiokompanisë “Zëri i Rusisë”

Kandidati presidencial, lideri i Partisë “Rusia e Drejtë” votoi në qendrën e votimit № 78, e cila është vendosur në shkollën № 91243 në Rrugicën “Mallij Kisllovskij” në Moskë. Mironov mbërriti në qendrën e votimit në orën 11.25.

Rezultatet preliminare të votimit në site e Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” në regjim on line do të fillojnë që nga 21:00 sipas orës së Moskës.