Si rezultat i tornados që përfshiu gjashtë shtete amerikane në Jug dhe në Midwest gjetën vdekjen 11 persona. Gjithsej për 24 orë janë fiksuar 17 vatra të lindjes së tornados.

0Në shtetet Kansas dhe Missouri është shpallur gjendje e jashtëzakonshme.