Kryeministri aktual i Rusisë dhe kandidati presidencial Vladimir Putin ka ndërmend të publikojë artikullin e tij të fundit programatik në gazetën “Moskovskij komsomolec” («Московский комсомолец»).

0Në të ai i përgjigjet kritikave që tingëlluan në adresë të artikujve të tij të mëparshëm si dhe pyetjeve të pjesëmarrësve të polemikës.