Të paktën 18 persona u vranë sot në Pakistan si rezultat i një sulmi të armatosur në veri të vendit. Një grup i paidentifikuar hapi zjarr mbi një autobus pasagjerësh dhe më pas u zhduk pa lënë gjurmë nga vendi i ngjarjes.

0Se cilat ishin motivet e vërteta të sulmuesve mbetet krejtësisht e paqartë. Policia supozon se sulmi mund të jetë kryer për shkak të intolerancës fetare: të gjitha viktimat ishin përfaqësues të minoritetit shiit.