Kreu i KQZ-së të Federatës Ruse Vladimir Çurov njoftoi, se në momentet aktuale për monitorimin e zgjedhjeve presidenciale në Rusië janë akredituar 90 vëzhgues ndërkombëtarë afatgjatë dhe 6 afatshkurtër.

0Sipas fjalëve të Vladimir Çurov, tani po zhvillohet procedura e regjistrimit edhe e 377 vëzhguesve afatshkurtër.