Kandidati presidencial i vetë-promovuar Mikhaill Prokhorov deklaroi se do të votojë më 4 mars në krahinën e Krasnojarskut.

 Mikhaill Prokhorov, një nga njerëzit më të kamur në Rusi, pasurinë e të cilit vitin e kaluar revista Forbes e vlerësoi në 18 miliardë $, është regjistruar në territorin e fshatit Eruda, në krahinën e Krasnojarskut.

0Zgjedhjet presidenciale në Rusi do të mbahen më 4 mars. Për postin më të latë shtetëror pretendojnë liderët e katër partive parlamentare: Vladimir Putin nga Partia “Rusia e Bashkuar”, Gennadi Zyuganov nga Partia Komuniste e Federatës Ruse (KPRF), Sergei Mironov nga Partia “Rusia e Drejtë”, Vladimir Zhirinovski nga Partia Liberal Demokratike e Rusisë (LDPR) si dhe kandidati i vetë-promovuar miliarderi Mikhaill Prokhorov.