Avionët luftarakë izraelitë dhanë të enjten në mëngjes goditje mbi pjesën veriore dhe qendrore të Rripit të Gazës.

0Sipas të dhënave paraprake, si rezultat i sulmeve ajrore u plagosën 4 palestinezë. Sulmet ajrore izraelite u bënë përgjigje ndaj zjarrit të hapur me raketa nga Rripi i Gazës mbi territorin e Izraelit.