Ekuilibristi Nick Wallenda do të bëhet njeriu i parë, i cili në më shumë se 100 vjet, do të kalojë në litarin e tendosur mbi ujëvarën e Niagarës. Kjo ngjarje do të ndodhë gjatë këtij viti.

0Autoritetet kanadeze fillimisht nuk deshën t’i japin leje për këtë ekuilibristit, por më pas e ndryshuan vendimin e vet. Pritet që transmetimi direkt televiziv i ngjarjes dhe fluksi i turistëve t’i sjellin buxhetit të vendit më shumë se 100.000 milionë $.