Hakerët e grupit Anonymous thyen kodin e-mail të administratës së Presidentit të Sirisë Bashar Al-Assad. Siç doli, shumica e kutive ishin të mbrojtura me fjalëkalime jashtëzakonisht të thjeshta 12345 dhe 123456.

0Ndër letrat, që hakerët gjetën në këto kuti të postës elektronike, kishte edhe e-mail që i adresoheshin Kryetarit të shtetit.