Kryeministri i ri rumun Mahai Rázvan Ungureanu përcaktoi përbërjen e qeverisë së tij. Boshti apo të themi shtylla vertebrale e kabinetit nuk do të pësojë ndryshime, por 9 nga 17 krerët e ministrive, duke përfshirë edhe ministrin e financave dhe ministrin e ekonomisë, nuk do të marrin pjesë në qeverinë e re.

0Parlamenti rumun të enjten duhet të votojë për çështjen e besimit ndaj kabinetit të ri.