Sot në debatet televizive të Kanalit të Parë televiziv rus do të “kryqëzojnë shpatat” në duel verbal dy kandidatë për president të Rusisë - Vladimir Zhirinovski dhe Vladimir Putin. Por Putin nuk do të marrë pjesë vetë në debatin televiziv. Ai do të përfaqësohet nga një person i autorizuar - historiania dhe analistja politike ruse Natalia Naroçnickaja. Kryeministri Vladimir Putin refuzoi të marrë pjesë personalisht në debatet televizive.

0Mbrëmë debatet u zhvilluan midis Liderit të komunistëve Gennadi Zyuganov dhe kandidatit të vetë-promovuar Mikhaill Prokhorov.