Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe Kreu i Shërbimit të Zbulimit të Jashtëm të Rusisë Mihaill Fradkov mbërritën në Damask për bisedime me Presidentin sirian Bashar Al-Assad.

Për këtë flitet në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Federatës Ruse postuar në Twitter.