Bashkimi i forcave raketore ruse Teikovo, të cilat janë dislokuar në rajonin Ivanovo, këtë vit do të ripajiset tërësisht me kompleksin e lëvizshëm (mobil) raketor “Jars” (“Yars”). Pas tyre një ripajisje e tillë do të ndodhë edhe në bashkimet e forcave raketore të Novosibirsk-ut dhe Kozelsk-ut.

0Gjatë këtij viti në dezhurn luftarak do të vihet divizioni i tretë i kompleksit i pajisur me komplekse “Jars” i bashkimit të forcave raketore Teikovo. Regjimenti i dytë raketor, i cili u pajis me këtë lloj kompleksi, u vu në dezhurn luftarak në 27 dhjetor të vitit 2011.