“Unë mendoj se ne na presim reforma të mëdha, të paktën, në fushën ekonomike. Këtë e kërkon situata ekonomike dhe, pavarësisht nga fakti se kush do të fitojë në zgjedhjet presidenciale, programi i veprimeve ekonomike mund të thuhet se tashmë është përpiluar”, - tha Kryetari i bordit drejtues të Sberbank German Gref në Forumin Ekonomik Botëror në Davos.

0Siç konfirmon me bindje German Gref, kriza globale ekonomike nuk do ta anashkalojë Rusinë dhe kjo rrethanë do të duhet të merret parasysh medoemos në politikën ekonomike të vendit.