Qeveria e Moskës bashkërenditi itinerarin e marshimit të opozitës dhe lejoi zhvillimin e mitingut më 4 shkurt në Moskë. Ky aktivitet me pjesëmarrjen e rreth 50 mijë vetave është planifikuar të zhvillohet nga 12.00-15.00 sipas orës së Moskës. Tubimi i 4 shkurtit do të bëhet vazhdim i mitingjeve me pjesëmarrjen e qindra mijëra vetave nën moton “Për zgjedhje të ndershme”.

0Njëkohësisht në Moskë do të organizohet edhe mitingu i mbështetësve të Kryeministrit Vladimir Putin.