0"Mbi bazë të rezultateve të vizitës së punës në trupat e Qarkut Jugor Ushtarak Ministri i Mbrojtjes i Federatës Ruse Anatoli Serdiukov mori vendimin për të dislokuar në Sevastopol dhe Kisllovods formacione suplementare ushtarake të destinacionit të posaçëm me qëllim të përforcimit të sigurisë në rajonin jugor të vendit”, - njofton shërbimi për shtyp i Ministrisë ruse të Mbrojtjes.