Themeluesi i faqes “WikiLeaks” Julian Assange do të drejtojë në Kanalin televiziv “Russia Today” një tok shou (talk show), njoftohet në site e këtij kanali televiziv. Programi ekskluziv i TV “Russia Today” do të fillojë të transmetohet nga marsi i vitit 2012. Detaje në lidhje me edicionet e programit të tij dhe listën e të ftuarve, që do të marrin pjesë në to, tani për tani nuk njoftohen.

0“Russia Today” është kanal televiziv satelitor rus i financuar nga shteti që realizon transmetimin e vet në gjuhën angleze.