Numri i pasagjerëve të humbur pa lënë gjurmë, si rezultat i aksidentit që ndodhi me anijen e madhe turistike “Costa Concordia”, është rritur deri në 29 veta, njofton Roja bregdetare italiane.

Shiko galerinë fotografike

Nuk dihet asgjë mbi fatin e 25 pasagjerëve dhe katër anëtarëve të ekuipazhit të anijes.