“Sanksionet aktuale të drejtuara kundër Iranit i shkaktojnë dëm iranianëve, por ato nuk mund të ndikojnë në kurrfarë mënyre në pezullimin e programit bërthamor të Teheranit”, - deklaroi të hënën Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu.

0“Për sa kohë që nuk do të vendosen sanksione reale dhe efektive ndaj industrisë së naftës iraniane dhe bankës qendrore të këtij vendi, nuk do të ketë asnjë efekt përkatësisht programin bërthamor iranian”, - tha Kryeministri izraelit.