Çmimet e produkteve ushqimore në vitin 2011 në Moskë u rritën me 3.7%, kurse në Rusi mesatarisht me 3.9%. Moska zë vendin e pestë midis 46 qyteteve më të mëdha të Rusisë me koston më të ulët të shportës ushqimore.

0Në viti 2011 në Moskë u regjistrua një rritje prej 30-50% e shitjeve të mallrave jo-ushqimore, ndër të tjera dhe pajisjeve shtëpiake.