Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev shpreson shumë për ndihmën e prokurorive të huaja në luftën kundër krimit të organizuar, trafikut të drogës si dhe kthimit nga jashtë shtetit të pronës që fituar me rrugë kriminale.

0Për këtë Medvediev deklaroi të premten në takimin me drejtuesit e Prokurorisë së Përgjithshme të Federatës Ruse dhe përfaqësuesit e komunitetit ndërkombëtar të prokurorëve. Kryetari i shtetit rus u shprehu atyre mirënjohjen e tij për ndihmën e ofruar kolegëve rusë në lidhje me çështje të ndryshme penale.