Kompania “Rolls Royce” ka ndërmend të zhvillojë biznesin e vet në Rusi. Drejtuesi i saj Torsten Müller- Ötvös beson se potencial për zgjerim për të ka jo vetëm në Moskë.

0Të hënën u publikuan treguesit e shitjeve për vitin e kaluar. Ato demonstruan shifrën rekord në gjithë historinë e prodhuesit të automobilave - 3.538 makina. Në mbarë botën, në përgjithësi, rritja përbëri 31%, kryesisht falë Gjermanisë dhe Rusisë. Tregu i Kompanisë “Rolls Royce” në këto dy vende është dyfishuar.