Inflacioni në Rusi për një javë, nga 20-26 dhjetor, arriti treguesin 0.1%, njofton Shërbimi Federal Shtetëror i Statistikave. Çmimet janë rritur me 0.1% për të shtatën javë radhazi. Nga fillimi i muajit çmimet e konsumit u rritën me 0.4%, kurse që nga fillimi i vitit me 6.1% kundrejt respektivisht 1.0% dhe 8.7% të periudhës analogjike të vitit 2010. Në dhjetor të vitit 2010 inflacioni rezultoi 1.1%.

0Për periudhën nga fillimi i vitit e deri më 26 dhjetor inflacioni ra në 6.2%.