0Një aksident i madh automobilistik ndodhi në Moskë: në pjesën veriperëndimore të autostradës unazore të kryeqytetit rus u përplasën 21 makina. Shkak i aksidentit automobilistik mund të jenë bërë veprimet e shërbimeve komunale që merren me pastrimin e dëborës dhe fillimi i reshjeve të dendura të borës.