0Presidenti rus Dimitri Medvediev deklaroi se Rusia ka nevojë për zhvillim demokratik dhe jo për kaos. Duke dalë në Kremlin me Mesazhin e përvitshëm drejtuar parlamentit, Kryetari i Shtetit theksoi se autoritetet e Rusisë e mirëpresin me vemendje dhe respekt çdo kritikë në adresë të institucioneve shtetërore dhe zytarëve të veçantë dhe nxjerrin konkluzionet përkatëse në qoftë se kjo kritikë është e drejtë.