Më shumë se 200 pazare për shitjen e bredhave natyralë u hapën sot në Moskë. Banorët e kryeqytetit rus mund ta blejnë atributin kryesor të Vitit të Ri me një çmim prej 9 $ për metër. Në Agjencinë Federale të Ekonomisë Pyjore sigurojnë se bredhat do të mjaftojnë për të gjithë.

0Pema kryesore e Vitit të Ri e vendit me lartësi 34.5 metra dhe diametër trungu 76 centimetra, me moshë përafërsisht 110 vjeçare, u soll në Moskë të dielën e kaluar.