Rok-grupi gjerman “The Scorpions” arriti në Rusi “për të parë Krishtlindjet në Moskë”. Muzikantët kanë ndërmend të japin disa intervista dhe të promovojnë koncertet e grupit të tyre në Rusi, të cilët do të mbahen në vitin 2012.

0I gjithë turneu rus i grupit “The Scorpions” është regjistruar në video. Ai u krijua në vitin 1965 në Hannover. Në gjithë botën janë shitur më shumë se 100 milionë kopje të albumeve të këtij rok-grupi. Që nga viti 2010 ai ka filluar turneu e vet të lamtumirës “Get Your Sting And Blackout”, i cili do të vazhdojë deri në vitin 2013.