Në aeroportin e qytetin Krasnojarsk bëri sot një ulje emergjente avioni ATR 42 me 33 pasagjerë dhe 4 anëtarë të ekuipazhit në bord. Aeroplani i kompanisë ajrore ruse “Taimir” po kryente fluturimin nga Krasnojarsku në Severo-Jeniseisk (Siberi). 19 minuta pas nisjes ekipazhi mori vendimin të kthehet në aeroport, meqenëse nuk u mbyll, nuk u palos mekanizmi i shasisë së dhjathtë e tij.

Ulja u realizua me sukses: aeroplani nuk pësoi asnjë dëmtim, pasagjerët e tij nuk u lënduan.