Vladimir Putin nuk do të mbetet në kabinetin e vet në qoftë se atë nuk do ta mbështesë populli. “Unë mund të mbështetem vetëm tek populli rus.

Në qoftë se nuk do të ndjej një mbështetje të tillë, ndërsa ajo do të përcaktohet jo në sites dhe në rrugë, por në zgjedhjet presidenciale, nuk do të mbetem më as edhe një ditë në kabinetin tim të punës”, - deklaroi Vladimir Putin në përgjigje të pyetjeve të qytetarëve rusë drejtuar atij në “linjë direkte” televizive.