Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me partinë tjetër të ndihmave humanitare për serbët e Kosovës do të niset të shtunën për në Serbi. Ajo do të çojë për ta centrale elektrike me diesel, furra, komplete mobiljesh të palosshme, pajisje ngrohjeje për shtëpitë, batanije, komplete çarçafësh dhe produkte ushqimore.

Pesha totale e ndihmës humanitare përbën 160 ton.