Agjencia ruse e eksportit të armatimeve dhe uzina “Gorki” në qytetin Zelenodolsk përfunduan me sukses kontratën për furnizimin në Vjetnam të dy anijeve raketore ruse “Gepard” si dhe nënshkruan në ekspozitën në Malajzi edhe një kontratë për 2 anije po të tilla por me specifikë anti-nëndetëse.

0Interes të gjallë ndaj këtyre anijeve ruse po shfaqin edhe vende të tjera të Azisë Juglindore.