Skuadrat luftarake të komplekseve raketore zenit C-400 “Triumf” realizuan një marshim në rajonin e tyre pozicional dhe u vunë në gatishmëri të plotë luftarake për kapjen e objektivave ajrore.

0Në gjithë rrugën e marshimit ato i mbuloi bateria e komplekseve më të fundit raketore dhe artilerike (topave)- (Pancir-C”), të afta të përforcojnë në mënyrë të qenësishme mbrojtjen e hapësirës ajrore të rajonit qendror të Rusisë.