0Rreth 500 persona u arrestuan të martën në mbrëmje gjatë zhvillimit të aksioneve të pasanksionuara të protestës nga ana e forcave opozitare në Moskë dhe Shën Petersburg. Përfaqësues të organizatave nacionaliste dhe mbështetësve të opozitës radikale qëlluan policët me shishe qelqi.