Në qytetin malajzian Langkawi sot u hap ekspozita avia-kozmike dhe ushtarako-detare ndërkombëtare. Në ekspozitën ruse janë paraqitur, në veçanti, aeroplanët e tipit MiG dhe Su. Prezantimi do të bëhet me përdorimin e kompleksit më të ri dixhital interaktiv të ekspozitës. Skenarët e modeluar në formatin 3D në të mundësojnë demonstrimin e situatave reale luftarake të përdorimit të llojeve të ndryshme të pajisjeve teknike ushtarake.

0Malajzia, e cila ka tashmë në shërbim ushtarak aeroplanë rusë, planifikon të blejë në Rusi një parti të re aeroplanësh gjuajtës multi-funksionalë luftarakë.