Komanda ushtarake e Pakistanit i dha ushtrisë “liri të plotë veprimi” në rast të sulmeve të reja të NATO-s në territorin e vendit. Ushtarakëve i lejohet të veprojnë në përputhje me rrethanat, duke vënë në përdorim gjithë arsenalin disponues”, - njoftuan mediat pakistaneze.

0Ato citojnë Shefin e Shtabit të trupave tokësore Ashfaq Pervez Kiani, i cili dha urdhër për t’iu përgjigjur agresionit të ri me goditje dërrmuese, pavarësisht nga çmimi që do të duhet të paguhet për të dhe pasojat e saj.