Aspirantja 23-vjeçare e Universitetit Financiar të Moskës Natalia Pereverzeva u bë fituese e konkursit “Bukuria e Rusisë 2011”. Ajo u njoh si më e mira ndër 48 pjesëmarrëset e konkursit, nga të cilat u kërkua që të demonstrojnë jo vetëm bukurinë e jashtme, por dhe inteligjencën, aftësitë e komunikimit, njohjen e normave të etiketës.

Shiko galerinë fotografike

0Fituesja e konkursit mori kurorën dhe një gjerdan me diamante. Tani Natalia Pereverzeva do të duhet mbrojë nderin e Rusisë në konkursin “Miss Bota”, në të cilin do të shkëlqejnë me bukurinë e vet impresionuese vajzat nga 95 vende të ndryshme.