Ministria e Mbrojtjes e Indisë njoftoi sot mbi lëshimin e suksesshëm të raketës balistike “Agni-1”, të destinuar për verifikimin e gatishmërinë luftarake të forcave kombëtare të frenimit bërthamor. Koka e raketës me përpikëri të lartë arriti në zonën e objektivit në Gjirin e Bengalit.

0Raketa “Agni” mund të mbartë një mbushje me peshë deri në 1 ton dhe të përdoret për trasferimin e armëve bërthamore.