Në jugperëndim të Bjellorusisë, në rajonin e aerodromit Pruzhani (rajoni i Brestit) më 29 nëntor gjatë kohës së uljes u rrëzua një helikopter ushtarak. Katastrofa ndodhi gjatë fluturimeve të zakonshme të trajnimit dhe kolaudimit, njofton shërbimi për shtyp i Ministrisë së Mbrojtjes të Bjellorusisë.

0Gjatë katastrofës ajrore të tre anëtarët e ekuipazhit të helikopterit gjetën vdekjen.