Helikopteri Mi-8 u përfshi nga një stuhi e fuqishme bore. Atij i është dëmtuar pjesa e përparme e shasisë dhe një pjesë e kabinës së pilotit.

0Në bordin e helikopretit ndodheshin 25 persona. Fatmirësisht asnjë nga ata nuk u lëndua.