0Për pajisjen e Forcave të Armatosura të Federatës Ruse me armatime, teknikë ushtarake dhe pajisje speciale në vitin 2012 mund të caktohen më shumë se 25 miliardë euro, shifër kjo që është 17% më e lartë se ajo e këtij viti, njoftoi Zëvendës kryeministri Sergei Ivanov në mbledhjen e Komisionit Ushtarak-Industrial pranë qeverisë ruse.