Këshilli i Federatës Ruse ratifikoi marrëveshjet e Federatës Ruse me Abkhazinë dhe Osetinë e Jugut për bashkëpunim dhe ndihmë të ndërsjelltë në çështjet doganore.

Dokumentet në fjalë parashikojnë krijimin e organeve speciale doganore në territoret e tre shteteve. Marrëveshjet për këtë janë nënshkruar në Sukhum dhe Moskë në tetor dhe në dhjetor të vitit të kaluar.