Prezantimi i pajisjes që përcakton, mat koncentrimin e avujve të alkoolit në ajrin e sallonit të automjetit në lëvizje, që është pagëzuar me emrin “Buton”, u zhvillua në ekspozitën “Interpolitech” në Moskë.

0Në këtë ekspozitë marrin pjesë rreth 400 ndërmarrje ruse dhe 25 kompani të huaja nga 12 shtete të botës. Në përfundim të punës së ekspozitës pritet lidhja e kontratave të shumta.