Aeroplani i Lufthansa, i cili po fluturonte sipas itinerarit Ekaterinburg-Frankfurt, bëri një ulje emergjente në aeroportin e qytetit Perm (Ural). Pas incidentit 116 pasagjerët dhe 6 anëtarët e ekuipazhit u ekzaminuan nga mjekët. Rezultatoi se të lënduar fatmirësisht nuk ka midis tyre.

0Si shkak për uljen emergjente shërbeu tymi në kabinën e pilotit, por, sipas fjalëve të përfaqësuesve të Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ), tym në sallon dhe zjarr në motorin e aeroplanit nuk pati.