Zëri i Rusisë Për të siguruar stabilitetin dhe sigurinë publike gjatë kohës së zhvillimit të zgjedhjeve presidenciale qytetarëve rusë u ndalohet hyrja në Republikën e Osetisë së Jugut. Kufizimet e vendosura nuk përhapen mbi personelin ushtarak, punëtorët e ndërtimit dhe familjet e tyre.

0Zgjedhjet në Osetinë e Jugut do të mbahen më 13 nëntor. Ndalimi i përkohshëm i hyrjes së të huajve në Osetinë e Jugut shpjegohet me rrezikun kërcënues të minimit të zgjedhjeve nga forcat destruktive.